Birtokzónák – Germán Gyógytudomány tanfolyam

A “birtokzónák” tematikus napján megismerkedünk azokkal az agyi relékkel – és az általuk vezérelt szervekkel -, amelyekhez a falka, a nyáj és a család bonyolultabb szociális folyamatai tartoznak.

Ezen agykéreg által vezérelt relék az ösztrogénszintünkkel és tesztoszteronszintünkkel vannak kölcsönös kapcsolatban, azaz oda-vissza hatnak egymásra.

Átvesszük azokat a biológiai konfliktusokat – és a hozzájuk tartozó Értelmes Biológiai Különprogramokat – amelyek a nemi hormonjaink mennyiségét, viselkedésünket, illetve bizonyos szerveink működését befolyásolják.

Beszélünk a méhnyakról, a szív koszorúereiről, tüdőembóliáról és szívinfarktusról, a gége- és a hörgőlaphámnyálkahártyáról, végbél-laphámnyálkahártyáról; máj-, epe-, hasnyálmirigyvezetékekről, vesemedencéről, húgycsőről, húgyhólyagról.

Megismerkedünk a falka-programmal, amely a társas együttélést szabályozza ősidők óta, majd azokkal az eredendően férfias/nőies működéseinkkel, megnyilvánulásainkkal, amelyekkel együtt meg lettünk teremtve a túlélés és a faj fennmaradásának érdekében.

Sok-sok tévhit él az emberek fejében arról, hogy milyen is a “Nő”, illetve a “Férfi”. Ezen a napon visszatérhetünk ahhoz a tudáshoz, amit talán mindig is éreztünk, ám mégsem mertünk hagyatkozni rá.
A természet mindent elrendezett, nekünk pedig csak az a dolgunk, hogy együttműködjünk azokkal a biológiai programokkal., amelyeket a mai világ már figyelmen kívül hagy.

Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése, a Germán Gyógytudomány lehetővé teszi számunkra, hogy a fejlődéstörténeten keresztül értsük meg működésünket.

Szeretettel várom a biológiailag logikus működésünkre kíváncsi érdeklődőket!

A tanfolyam helyszíne: Új Élet Stúdió, 1015, Budapest, Batthyány u. 15.

A tanfolyam 9:30-tól 17 óráig tart. A regisztráció 9 órától kezdődik.

A férőhely limitált, ezért kérem, hogy jelentkezési szándékukat minél előbb jelezzék!

Részvételi díj: 14.900.- Ft
Elővételben: 12.900.- Ft, amennyiben a díj befizetése a tanfolyam előtt 2 héttel megtörténik.

Jelentkezés az alábbi e-mail-címen lehetséges:

jelentkezesgabi@germangyogytudomany.hu

 

 

Megosztás

Facebook Pagelike Widget